2012-07-26 08:25:50• hírek • Blikk.hu

Nagyon nagy ő lett Molnár Anikó

A legnagyobb titokban költözött haza Amerikából Molnár Anikó, ráadásul a fotók tanúsága szerint igencsak kikerekedve. Az egykori Nagy Ő már hetek óta újból Pomázon él az édesanyjával közös házban, de alig hallani róla valamit.

Azt, hogy újból itthon van, a közösségi portál kutyákat szerető látogatói azonnal észlelhették, hisz Anikó aktívan kiveszi a részét az árva ebek mentéséből, gazdához segítéséből. Szinte naponta bejelentkezik az oldalra, és a hét végi, Állatvédőrség által szervezett jótékonysági koncertre is kilátogatott barátnőjével.

Anikó szemmel láthatólag jókedvűen, energiával feltöltődve tért haza. Csak külsejében történt némi változás, szőke rövid fürtjeit barnára festette át, és jó néhány kilóval több lett. A ValóVilág második szériájának egykori szereplője korábban is küzdött már súlyproblémákkal, fogyásairól vagy esetleges kísérleteiről rendre beszámolt a médiában. Egy ideje azonban nem hallani róla, két évvel ezelőtt ugyanis egyik pillanatról a másikra vált köddé.

A szőkeség egyszerűen rájött, hogy itthon hiába is próbálkozik bármivel, egykor oly kecsegtetőnek tűnő ismertségét mint egy bélyeget hurcolja magával. Sem a magánéletben nem volt szerencséje, sem pedig megfelelő munkát nem talált magának. Valóvilágos szereplése után modellkedéssel próbálkozott, de volt már rádiós is, míg külföldi barátjával erotikus show-kat adott elő. Pénzszűkében árverésre bocsátotta személyes holmiját, majd átmenetileg heti pár napot dolgozott egy miskolci kaszinóban és egy pesti pókerklubban, de itt sem találta meg a számítását. Rájött, hogy itthon fölösleges tovább próbálkoznia, ismertsége már csak hátrányt jelent számára. Depressziós lett, az otthonát is kísérettel tudta csak elhagyni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: