2013-06-23 14:04:26• hírek • Póti Orsolya

Nagyon jó hangulatot teremtettek a fiúk

Szombat este Dobrády Ákos, a Vama és a Connect-R koncertjére bulizhattak a szatmáriak az Október 25. téren, a Szatmár Megye Napja rendezvénysorozat keretében. Ma este többek között Palya Bea, a Balkán Fanatik, Andrea Banica, az Akcent  és Horea Brencu várja a szórakozni vágyókat.

A Városnapokhoz hasonlóan, megye napja alkalmából szervezett rendezvénysorozat keretében is esténként neves fellépők koncertjeire kerül sor. Szombat este az esős idő ellenére, minden egyes meghívott jó hangulatot teremtett.

A délutáni programok után ugyan több mint egy órás késéssel, de színpadra lépett Dobrády Ákos,  a TNT együttes egykori tagja  és zenekara, aki olyan közismert slágerekkel szórakoztatta a közönséget, mint a "Tiltott perc", vagy a "Kicsi gesztenye".

Ákost 2011-ben a Fonogram díjra jelölték a legjobb modern pop/rock album kategóriában, második szólólemezével, a Közelebb egymáshoz című albumával. A Magyar Tolerancia Díjra is jelölték őt a legjobb énekes kategóriában.

Óriási sikernek örvendett a Vama is. A közönség fiatalabb tagjai kívülről tudták az együttes régi  és új dalainak szövegeit, és énekelték azt a 39 éves Tudor Chirilaval. Róla érdemes tudni, hogy nem csak a zenei pályán, de a színház világában is ügyesen megállja a helyét, ugyanis UNITER díjat kapott a „Szentivánéji álom" című darabban való alakításáért.

A buli Ștefan Mihalache ismertebb nevén Connect-R koncertjén hágott igazán csak tetőfokára, hiszen Connect-R és együttese a legnépszerűbb dalokkal készültek, végül pedig a tavaly slágerré vált „Vara nu dorm" című dallal búcsúztak a közönségtől.

Michalache 1998-óta elege sokra vitte. Dolgozott már együtt Alex Veleaval, DJ Savaval, Chris Mayerrel és Anda Adammal is. Egyik legújabb száma Chris Mayerrel a "Still" ami nagy sikert aratott.

Vasárnap este a kisszínpadon Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs koncertjére kerül sor, a nagyszínpadon pedig fellép Andreea Bănică, az Akcent, Elena Gheorghe, az XXL Band, utána a Balkan Fanatik, legvégül pedig Horea Brenciu. A rendezvénysorozat utolsóelőtti napját  tűzijáték zárja.

Hamarosan  videóval is jelentkezünk!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: