2010-02-11 15:07:42• hírek • Szatmar.ro

Nagyon elverte a Targoviste a VSK-t

A címvédő 31 pontos zakót szabott a tavalyi bronzérmesre.

Súlyos, 74-43-as vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata a bajnoki címvédő Targoviste otthonában, így nem a legjobban sikerült Cristina Ciocan és Salimata Diatta bajnoki bemutatkozása.

A szatmáriak tudatában volt annak, hogy nem ők a mérkőzés esélyesei, ám talán túlságosan is megilletődötten léptek pályára és remélhetőleg csak ennek tudható be a rendkívül kevés pont, amit szereztek: a nagyszünetig 20 pontig, a találkozó végéig pedig 43 egységig jutottak. Ha ezzel hozzátesszük, hogy ebből a termésből Hardy 14, Pavel pedig 13 ponttal vette ki a részét, kiderül, hogy az egyéni teljesítmények is jócskán elmaradtak az elvárhatónál.

„Természetesen nem azért utaztunk el, hogy kikapjunk, viszont ez a reális különbség a két csapat között", értékelt röviden Éles Péter menedzser.

A VSK gárdája Targovistéről nem tér haza, ugyanis pénteken már Craiován van jelenésük, ahol a győzelem kötelező.


Súlyos vereségbe szaladt bele a VSK
Súlyos vereségbe szaladt bele a VSK


Szintén az ország déli részén, méghozzá a fővárosban lép pályára a VSK férfi kézilabda-csapata, ám Palkó Jánosnak nincs könnyű dolga a csapat-összeállításnál, mivel Savics mellett Oláh, Birtalan és Ciornohuz is sérüléssel vagy betegséggel bajlódik. „Szavics nem épült még fel, Oláh Jánosnak minden valószínűség szerint gipszbe kell tenni az ujját, Birtalan és Ciornohuz influenzásak. Úgyhogy nagyok a keretproblémák, azokból kell egy ütőképes csapatot felállítanunk, akik maradtak. Az edzéseken azért még számbavesszük, kire lehetne mégis számítani: meglátjuk, ki hogy érzi magát", mondta mester.

Palkó az ellenfélről is beszélt és elmondta, a Dinamo sokat erősödött az ősz óta, hiszen a rutinos játékosok mellé két fiatal, gyors taggal is bővítették a keretüket, és a fővárosi gárdának van egy jó összekötője. „A tabellán nagyon közel állunk egymáshoz. A klubvezetés egyértelműen győzelmet vár tőlünk, és mi is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a tőlünk telhető maximális szinten szerepeljünk", mondta a szakember.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: