2013-10-09 12:06:59• hírek • (x)

Nagyobb boltba költözött a Loui's Bike

A Loui's Bike egy másik bolttal is rendelkezik Szatmárnémetiben, a Soarelui 1. szám alatti címen. Itt elsősorban olcsóbb, DHS márkájú kerékpárokkal várják a vásárlókat.

Az ismert bringás-bolt új, Avram Iancu 19 szám alatti üzletében a téli pihenésre is felkészítik kerékpárodat.

Nem lehet ismeretlen a Loui's Bike cégnév azoknak a szatmáriaknak, akik egy kicsit is érdeklődnek a kerékpározás iránt, vagy rendszeresen gyakorolják azt. A bringás szaküzlet lassan nyolc éve megbízható partner ha alkaltrészek, kiegészítők vagy akár teljes kerékpárok beszerzéséről van szó, de szervíz-szolgáltatásuk is verhetetlen.

A bolt nem kltözött messze eddigi székhelyétől, csapán pár házzal odébb, az út másik oldalán nyitottak meg egy tágasabb üzletet, ahol a termékek sokkal átláthatóbban vannak elhelyezve és a szervízben is több kerékpárnak van hely.

A boltban körülnézve tényleg mindent könnyen meg lehet találni: a létező összes briongás alkatrészből, kiegészítőből, biztonsági tartozékból lehet vásárolni a Loui's Bike üzletében, vagy ami épp nincs raktáron, azt rövid idő alatt be tudják szerezni.

Akció október 15-től kezdődően

Az Avram Iancu utcai szaküzletben csak minőségi kerékpárokat lehet megvásárolni két, vagy akár több éves jótállással. S ha nem találnád meg azt, amire vágysz, rövid időn belül azt is beszerzik. Szatmárnémetiben egyre többen lesznek a kerékpározás megszállottjai, akik egyre komolyabb bringákat vásárolnak - tudtuk meg Bányai Lajostól, az üzlet tulajdonosától.

Ha pedig most gondolkodsz bicikli-vásárláson, akkor hamarosan olcsóbban is hozzájuthatsz az áhított darabhoz, legyen szó City, BMX vagy Mountain Bike kerékpárokról. Október 15-től kezdődően ugyanis 10-30 százalékos árengedménnyel vár a Loui's Bike!

Készítsd fel biciklidet a téli pihenésre!

A tapasztalt bringásoknak magától érthetődik, hogy a járművet fel kell készíteni a téli pihenésre. Érdemes átzsírozni a csapágyakat, fogaskerekeket, hogy megkíméljük a kerékpárt a tavaszi kattogástól, amivel majd szervízbe kell menni. S ilyenkor a szervízekben általában nagy a forgalom, mert sokaknak kezd kattogni a bicaja...

A Loui's Bike-ban a bringa télre való felkészítését is elvégzik, bizalommal fodulhatsz a szakikra ez ügyben is.

Az Avram Iancu utca 19. szám alatt található bolt hétköznaponként 10 és 18 óra között, szombaton pedig 10-től 14 óráig várja a vásárlókat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: