2011-12-23 10:43:33• hírek • Póti Orsolya

Nagylelkű adománnyal gazdagodott a Kölcsey

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium informatika katedrája nagylelkű adománnyal lett gazdagabb a nagykárolyi ContiTech jóvoltából, valamint az Alfa Vega Kft. is meglepetéssel készült.

Karácsony közeledtével igazi ajándékként érkezett a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumba  a nagykárolyi  cég adománya, tizenkét HP Compaq számítógép - billentyűzettel, egérrel, Windows XP professional jogvédett szoftverrel. Az adományt Andreas Witkowski és Rafael Mansurov igazgatók adták át Pataki Enikő igazgatónőnek és Demeter Csaba informatika tanárnak.

Az informatika az egyik leggyorsabban fejlődő tudomány napjainkban, éppen ezért nagyon fontos, hogy ne csak az elméleti tudás terén tartsanak lépést az oktatási intézmények, hanem az oktatás céljaira használt géppark tekintetében is. Ezt segítik elő az adományozók is, akik felismerték, hogy a jövő jól képzett szakembereinek oktatásában a fenntartó önkormányzatok és a civil szféra mellett a vállalkozói világ is sokat tehet.

A tanintézmény vezetősége ezúton is megköszöni a segítsége. "A számítógépek jó helyre kerültek, hiszen megkönnyíti  diákjaink eredményes felkészülését, tanáraink munkáját, és biztosíthatjuk általuk a még jobb tanulási feltételeket, biztos alapot, használható minőségi tudást nyújtva ezáltal a jövő szakembereinek." - nyilatkozta Pataki Enikő.

A főgimnázium a csütörtöki nap folyamán egy interaktív táblával is gazdagodott az Alfa Vega Kft. jóvoltából.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: