2012-06-18 13:22:38• hírek • Póti Orsolya

Nagykonyhai eszközökkel gazdagodott a Kölcsey

Vásárosnamény Város Önkormányzata, a polgármesteri hivatal és Filep Sándor polgármester úr jóvoltából egy teljes konyhai berendezést kapott a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium. Az eszközöket június 18-án adták át az iskola vezetőségének.

Hétfő délután nagykonyhai eszközök és gépek érkeztek a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarára. A berendezést a Vásárosnaményi Önkormányzat, a polgármesteri hivatal és Filep Sándor polgármester jóvoltából kapta meg a főgimnázium.

A tanintézmény a vásárosnaményi Hétszínvirág Óvoda berendezését kapta meg, ugyanis az óvoda felújítása során az ott működő konyha felújítására is sor kerül. A lecserélt berendezések még használható állapotban vannak, kisebb javításokkal tovább üzemeltethetőek.

Erdei Péter és Szejke Vilmos vállalkozóknak köszönhetően a gépek hétfő délutánra már az iskolában voltak. Az adománynak köszönhetően a vakációban felújításra kerülő konyhát berendezhetik két főzőüsttel, gázzsámollyal, zománcozott mosogatómedencével és gáztűzhellyel. A felsoroltak mellett húsőrlő segédgép, sütőkemence és burgonyakoptató gép áll majd a szakácsok rendelkezésére.

Pataki Enikőtől, a főgimnázium vezetőjétől megtudtuk, a nyár folyamán kialakított korszerű konyhában akár 400 személyre is főzhetnek majd. Az új tanévtől kezdve a tanintézmény konyháját veszik majd használatba, és a bentlakásba is innen szállítják majd az ételt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: