2012-05-03 14:06:02• hírek • Sajtóközlemény

Nagykárolyi Kulturális Tavasz

Gyakorlatilag megkezdődött a BestFest 2 - azaz a Nagykárolyi Kulturális Tavasz. A fesztivál nyitó alkalma szombaton volt, amikor is kárpátaljai zenészek dixieland-koncertjére kerül sor.

A kulturális tavasz egész hónapos rendezvénysorozatot jelent. Az önkormányzat kulturális és sportigazgatósága a kulturális központtal, a városi múzeummal, a városi könyvtárral és a Nagykárolyi Turizmus Fejlesztéséért Központtal szervezi az eseménysorozatot, amelynek keretében lesz: kulturális, sport és társadalmi rendezvény, fotó- és képzőművészeti kiállítás, román és magyar nyelvű színházi előadás, kerékpárverseny, sportvetélkedő, Bala-Fényi-versvetélkedő, koncert, hangverseny stb.

A mostani hétvégén: Péntek, május 4-én - Tiberius Kvartett - 19 órától a Károlyi-kastély lovagtermében Marosvásárhelyi vonósnégyes koncertje. Töltsenek el egy kellemes órát, varázslatos környezetben, varázslatos zenével körítve.

Szombat, május 5-én - Mircea Dohan Kézilabda Emlékkupa - 11 órától a Iuliu Maniu sporttermében. 11 óra: ifjúsági kézilabda-bajnokság; 16 óra: Bemutató mérkőzés. Virágozzuk fel Nagykárolyt Anyák Napjára - 11 óra: találkozunk a központi szökőkútnál. Hozz egy kisvödör színes falfestéket és egy ecsetet. Innen indulunk és minden útba eső csatornafedélből pompás virágot varázsolunk. Így köszöntjük a nagykárolyi édesanyákat, nagymamákat.

19 óra: mindenkit szeretettel várunk egy zsíroskenyér-vacsorára. A zenei aláfestésről nagykárolyi zenészek gondoskodnak.

Vasárnap, május 6-án - Az év legfittebb napja - 10 órától az Union Glass műfüves pályáján - 11 óra: Raluca Pavaluc - aerobic; 12 óra: Szabó Andrea - cardio; 13 óra: Katus Attila (aerobic-világbajnok) - aerobic, 14 óra: Todorán Bogi - zumba. Négy óra a mozgás jegyében az egészségünkért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: