2020-03-30 10:59:02• hírek • Bede Emőke

Nagykárolyi Ki mit Tud?: meghosszabbították a jelentkezést

Amint arról korábban beszámoltunk, a koronavírus-járvány okán bevezetett óvintézkedések miatt a gyerekek számára kiírt Ki mit tud? (Tip Top Prichindel) elnevezésű tehetségkutató verseny idei, 13. kiadását rendhagyó módon, online szervezi meg a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság.

Az első tájékoztatás szerint a nevezési határidő március 30-án járt volna le, viszont a szervezők úgy döntöttek, hogy egy hónappal meghosszabbítják a produkciók beküldési határidejét. Ennek megfelelően az óvodások és az elemi osztályosok egészen április 30-ig jelentkezhetnek az online zajló megmérettetésre. Jelen pillanatig 13 nevezés futott be a kulturális igazgatósághoz, e produkciókat az ide kattintva elérhető Facebook-oldalon lehet megtekinteni.


Ismertető: A verseny két kategóriában zajlik, az óvodások és I-IV. osztályos diákok korcsoportjában. A versenyre benevező gyermekek előadhatnak egy éneket, szavalhatnak verset, vagy akár táncolhatnak is. A produkcióról, az otthon telefonnal készített felvételt, a festivalcarei@yahoo.com emailcímre lehet beküldeni, 2020. március 30-ig. A felvétel nem haladhatja meg az egy perces időkorlátot. A legjobbnak ítélt produkciókat díjazzák majd a szervezők. A díjakat a kényszervakációt követő iskolai időszakban vehetik majd át a jutalmazottak. A szervezők azt kérik a versenyre nevező gyermekek szüleitől, hogy a kis videoklip elküldésével egyidejűleg, a gyermek nevét, életkorát is jelöljék meg, valamint írják oda, hogy hozzájárulnak a filmecske internetes megjelentetéséhez. A kisfilmeket ugyanis a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság hivatalos facebook oldalára is feltöltik majd.


A verseny minden gyermek számára nyitott, bárhonnan várják a jelentkezőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: