2015-08-21 13:59:06• hírek • (x)

Nagykárolyban nyitott új üzletet az Optiwell

Gyógy- és napszemüvegek, lencsék, kontaktlencsék és kiegészítők nagy választékban - már Nagykárolyban is.

A látás az ember talán legfontosabb érzékszerve - a jó látáshoz pedig sokak esetében szemüvegre van szükség. Ez nagyon jól tudja az Optiwell és az a több ezer szatmári is, akik az Optiwell ügyfelei. A két évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalkozás több üzlettel rendelkezik Szatmárnámetiben, ám nemrégiben Nagykárolyban nyitottak boltot, ezzel megkímélve ottani ügyfeleiket utazások sorától. A bolt a Regele Ferdinand I. utca 6 szám, 4-6-os tömbház cím alatt található, az Unicarm közelében. Ezzel Nagykárolyban is elérhetővé vált az Optiwell összes szolgáltatása.

A cég fő tevékenysége a látszerészeti termékek forgalmazása. A termékpaletta pedig igen széles: a márkás szemüvegkeretek - Police, Vogue - mellett napszemüvegeket, szemüveglencséket is forgalmaznak, sőt gyártanak, de nem hiányoznak a választékból a kontaktlencsék vagy az egyéb kiegészítők sem.

Igazán óriási az Optiwell választéka a szemüveglencsék terén, legyen szó modern, műanyagból készült, vagy hagyományos üvegből készült lencsékről, vagy éppen fényre sötétedő modellekről. A választékban a Zeiss márkájú szemüveglencsék mellett ott vannak az Optiwell saját gyártású, Brillis márkájú lencséi is. Utóbbiak előnye a magas minőséggel társított kedvező árfekvés, illetve az, hogy a szemüveg elkészítési ideje is pár napra csökken 2-3 hét várakozási idő helyett.

Aki szemüveg helyett a kontaktlencsére esküszik, az is márkás, megbízható termékekből válogathat: Bauchen Lomb vagy Cooper Vision márkájú eszközökből. A korrekciós eszközök mellett az Optiwellnél széles választék várja a vásárlót szemüvegtokokból, törlőkből és kontaktlencse-ápoló szerekből is.

Aki pedig nem csak menő, de elérhet árú és valóban polarizált napszemüvegre vágyik, az is az Optiwellnél keresgéljen: a világmárkák mellett jó minőségű de elérhető árú divat-kiegészítőket is árusítanak, sőt speciális, dioptriás napszemüveget is készítenek azoknak, akik látáskorrekcióra szorulnak - a kliensnek csak a neki tetsző keretet kell kiválasztania.

Fontos: a cég minden elkészített nap- vagy gyógyszemüvegre 1 éves garanciát vállal - persze csak rendeltetés szerinti használat esetén.

A cég üzleteiben lehetőség van szemvizsgálatokra is, amit diplomás, tapasztalt optometristák végeznek el. Ők látáskorrekcióval és szemüveg-kontaktlencse felírásával foglalkoznak, ám ha betegséget észlelnek, szemészhez irányítják a klienseket.

Gondjaid vannak a látással? Válaszd a szakértelmen alapuló minőségi szolgáltatásokat minden téren. Válaszd az Optiwellt!

Az Optiwell Szatmárnémetiben négy bolttal rendelkezik: a Károlyi út C16 cím alatt, a Grigore Ureche utca 3 szám alatt, a Mihai Viteazul utca 4-6 szám alatt és a Somesul nagyáruház földszintjén. Nagykárolyban pedig rövid ideje nyitották a már említett első boltjukat, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra közütt várja az ügyfeleket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: