2020-03-30 14:19:47• hírek • Közlemény

Nagykárolyban megkezdték a zöldhulladék gyűjtését

Hétfőn megkezdték a nagykárolyi porták elé kihelyezett, kerti zöldhulladék gyűjtését a helyi önkormányzat keretében működő, Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársai.


Meghatározott ütemterv szerint dolgoznak, hétfőn a Zorilor, Ștefan cel Mare, Mioriței, Brâncoveanu, Livezilor utcákról gyűjtötték be és szállították el a gallyakat. A továbbiakban a Hașdeu, Petru Rareș, Budai Nagy Antal, M. Kogălniceanu, Szőlő utcákon, majd a Șoimului, Traian, Petőfi Sándor, Aurel Vlaicu, Grigorescu és a környező mellékutcákon tevékenykednek az igazgatóság munkatársai.

A Közterület-fenntartó Igazgatóság képviselői arra kérik a nagykárolyiakat, hogy az összegyűjtött faleveleket zsákokban, míg a levágott ágakat kötegelve helyezzék ki a házak elé.

A közterületeken végzett, kerti hulladékok elszállítását célzó munkálat, április első hetének végéig zajlik.

A munkát Nagykároly egész területén végzik majd. Első szakaszban a 25 Octombrie utca, Nagyvárad felé vezető szakaszán, illetve az ebben a zónában található mellékutcákon történik, majd ezt követi a város többi része. Az igazgatóság munkatársai kihangsúlyozták, hogy mindazok, akik április 5. után helyezik ki a kerti hulladékokat a város közterületeire, azok elszállítás helyett, a vonatkozó törvényi szabályozásoknak megfelelő mértékű bírságolásban részesülnek.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: