2019-08-01 10:51:32• hírek • Bede Emőke

Nagykárolyban felniket, Hadadgyőrtelken pénzt loptak

Két tolvajt is sikerült kézre keríteni egyetlen nap alatt: egy nagykárolyi férfi alufelniket lopott, egy nagykeresztesi (Szilágy megye) nő pedig egy idős, hadadgyőrtelki férfit fosztott ki.

Július 31-én a nagykárolyi rendőröknek sikerült azonosítaniuk és elfogniuk azt az 51 éves, helybéli férfit, aki még június hónap folyamán, az éj leple alatt átmászott egy autóbontó kerítésén, majd az udvarról nyolc, gumival is ellátott alufelnivel távozott, komoly anyagi kárt okozva ezzel a műhelynek. A hatóságnak sajnos az elemelt kerekeket már nem sikerül maradéktalanul visszaszerezni, a jogos tulajdonos számára visszaszolgáltatott javak értéke kb. 2 ezer lej.


Ugyanezen a napon arról értesítette egy idős, hadadgyőrtelki férfi a rendőröket, hogy egy ismeretlen tettes nem kevesebb mint 500 lejt emelt el a házából. A helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 32 éves, nagykeresztesi nő kihasználta a nyári konyhában ténykedő, 70 éves tulajdonos figyelmetlenségét, majd a nyitva hagyott ajtón át besurrant a házba, ahonnan aztán a fentebb említett összeggel távozott.


A rendőrség által gyűjtött bizonyítékok alapján, a hatóság mindkét esetben minősített lopás címszóval indított eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: