2020-01-27 16:04:53• hírek • Közlemény

Nagykárolyban 600 segélycsomagot osztanak szét

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal illetékeseinek tájékoztatása szerint, a 784/2018-as kormányrendelet értelmében, Nagykárolyban is higiéniai csomagot vehetnek át az erre jogosultak.

Az Európai Unió intervenciós tartalékalapjából finanszírozott akció kedvezményezettjei, az Armatei Române utca 77. szám alatti ingatlanban vehetik át a higiéniai eszközöket tartalmazó csomagokat, január 27-február 14-e között, a 10-13 óra közötti időintervallumban.

A POAD 2019–2020 program keretében az alábbi kategóriákba tartozó személyek jogosultak a csomagra: szociális segélyben részesülők; családi pótlékban részesülők; kritikus élethelyzetben élő személyek, természeti csapások áldozatai, vagy valamilyen függőséggel küzdők.

A szociális segélyben részesülőknek a személyi igazolványukat kell felmutatniuk a csomag átvételéhez, míg a családi pótlék alapján csomagra jogosult személyeknek, az igazolványon kívül, az aktájukban szereplő személyek születési bizonyítványát is be kell mutatniuk, a személyi igazolványok mellett, az átvétel során.

A higiéniai csomagok öt darab fogkefét, négy tubus fogkrémet — két fogszuvasodás ellenit és kettőt érzékeny fogakra —, 500 ml gyerekeknek való és 500 ml felnőtteknek való sampont, 900 gramm színes ruhákhoz való és 1800 gramm fehér ruhákhoz való mosószert tartalmaznak.

Nagykárolyban összesen 603 személy jogosult a higiéniai cikkeket tartalmazó csomagra.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: