2007-07-26 11:46:49• hírek • Szatmar.ro

Samsung SGH-G600 augusztustól

samsunganA Samsung bejelentette az első 5 megapixeles kamerával ellátott telefont.

A Samsung bemutatta új, elegáns, kamerás telefonját, az SGH-G600-at. A divatos fekete, kétárnyalatú, szétcsúsztatható modell 5 megapixeles kamerával felszerelt, azaz a Samsung G600 a design, a fényképezés, és a mobiltelefon-funkcionalitás csúcsát képviseli.

A G600 a Samsung mobiltelefon-család legújabb tagja, amelynek egyik célja, hogy a felbecsülhetetlen értékű pillanatokról minőségi képeket készítsen. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, a vásárlók most elővehetik kreativitásukat az olyan üzemmódok segítségével, mint a panorámafotózás vagy a mozaik beállítás, és élvezhetik a beépített LED vaku, a képstabilizátor vagy a képjavító nyújtotta lehetőségeket. 

A G600 egy 5,6 cm-es, 16 millió színű LCD kijelzővel, 5 megapixeles, többfunkciós képalkotó rendszerrel és Bluetooth 2.0 kapcsolattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi nagyobb képek és grafikák megtekintését, valamint teljes oldalas szövegek vagy weboldalak olvasását is. Ráadásul mindezek a lehetőségek egy kis méretű, mindössze 102 x 47,8 x 14,9 mm-es házban tömörülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: