2008-09-19 15:45:37• hírek • samsung.hu

Nagyfelbontású hang a Blue-ray lejátszóban

Az új BD-P2500-as lejátszó egy újabb lépés a SAMSUNG Blu-ray fejlesztésében. A mérnököknek sikerült a hangzásbeli és a képi élményeket egyaránt tovább fokozni. Ráadásul az új, magas fényű fekete lejátszó tökéletesen illik minden stílusosan berendezett környezetbe akár csak a hozzá illő SAMSUNG Full HD tévék.

A SAMSUNG az ötödik generációs BD-P2500 lejátszót, a piacvezető HQV (Hollywood Quality Video) processzorral szerelte fel. A HQV processzorral kiváló minőségű képi megjelenítést szavatol a készülék - nem csak a Blu-ray formátumok esetében.

Az új HD formátumok támogatásával, mint a 7.1-es Dolby Digital, Dolby True HD és DTS-HD HRA, a hangzás is a mozizás tökéletes élményét kínálja.

Az új lejátszó a vásárlók igényeit kívánja kiszolgálni a csatlakoztathatóságának előnyös jellemzőivel, valamint igényes technológiai tudásával is. BD-P2500-hoz a legújabb szoftverek is letölthetők a SAMSUNG szerveréről az Ethernet, vagy a USB csatlakozón keresztül.

A beépített BD-Live funkció segítségével pedig olyan internetes tartalmak is elérhetővé válnak, mint a multiplayer játékok, az e-reklámok, a film előzetesek és a film felíratok. A BD-P2500 továbbá USB 2.0 portot és 1 GB beépített flash memóriát is tartalmaz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: