2010-05-20 17:29:12• hírek • Szatmar.ro

Nagybányára készülnek a cselgáncsozók

A szomszédos városban rendezik a nagyszabású Észak Kupát.

Hatalmas mezőny verődik össze hétvégén a Nagybányán megrendezésre kerülő Észak Kupa elnevezésű cselgáncs versenyen, amelyről a Szatmárnémeti Unio sem maradhat le: nem kevesebb, mint 35 versenyző képviseli majd városunkat.

A festőiskolájáról elhíresült városban valamennyi korosztályban (U11, U13, U15, U17, U23) összemérhetik tudásukat a sportolók, így a szatmáriak a kezdőket leszámítva mindenkit elvisznek a viadalra. „Nálunk az számít kezdőnek, aki kevesebb mint egy éve űzi a sportágat, ők ilyen szintű versenyeken nem indulnak, csak az edzésjellegű klubok közötti találkozókon", mondta Terely Mihály edző. Aki hozzátette, hogy az egyesület kötelékeiben már a legkisebbek között is találhatóak olyanok, aki hat éve sportolnak a klubban, példaként pedig a Czerlau-testvéreket, Mercédeszt és Jennifert említette.

A nagybányai versenyen ott lesz az idei U20-as és U23-as országos bajnokságon aranyérmet szerző Sámel Lóránd is, aki szombat este érkezik meg Nagyszebenből, ahol aznap még az országos egyetemi bajnokság keretében lép tatamira.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: