2012-08-02 10:21:54• hírek • Szatmar.ro

Utolsó percekben fordított és jutott tovább az Olimpia

Végletekig kiélezett mérkőzésen az utolsó percekben kapott ki az Óvári a Román Kupában az Olimpiától, így a papírformának megfelelően a harmadik osztályban szereplő sárga-kékek jutottak be a harmadik fordulóba.

Az esélyeknek megfelelően az Olimpia kezdett jobban, Botos az első tíz percben máris eltalálta a kapufát. A rettenetesen rossz talajhoz azonban a hazaiak jobban tudtak alkalmazkodni, kiegyenlítetté tették a mérkőzést, mi több, a 30. percben a vezetést is megszerezték. Egy bedobás után Micas számította el a labda ívét, ezt kihasználva pedig Tripon közelről a hálóba vágta a játékszert.

A bekapott gól után felpörgette a motorjait az Olimpia, fölénye azonban hosszú ideig csak helyzetekben mutatkozott meg. A gólszerzési lehetőségek sorát Mos nyitotta meg egy távoli lövéssel, majd Prodan fejese következett, végül Micas célzott rosszul - kétszer is: előbb kapu fölé fejelt, majd egy védő a gólvonalról rúgta ki a labdát. Mindezekre a lehetőségekre a hazaiak csak Pintye célt tévesztő fejesével tudtak válaszolni.

A hajrában aztán két szöglet után góllá, sőt gólokká érett az Olimpia fölénye. A 83. percben Mos lábbal, két minutummal később pedig Micas fejjel talált hálóba. A következő fordulóban az Oli egy másik harmadik osztályos csapattal mérkőzik.

Román Kupa, 2. forduló:
Óvári Someşul-Szatmárnémeti Olimpia 1-2
gólok:
Tripon (30)., illetve Moş (82.), Micaş (85.)
Olimpia: Görbe - Moş, Micaş, Homorozan, Glodean, Botos, Molnar, Marinaş, Hanus, Dănilă, Feier.
Óvári: Socaciu - Bărbos, Száraz, Rápos, Istrate, Sălăgeanu, Pop M., Lihet, Tripon, Peczer, Puţi. Cserék: Jula, Pintye, Sipos, Nagy Sz., Moroşan, Ile.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: