2012-08-09 13:39:40• hírek • Szatmár.ro

Nagybányán játszott felkészülési meccset az Oli

A jelen állás szerint csak szeptember 7-én veszi kezdetét a harmadik ligás pontvadászat.

Szerdán újabb felkészülési meccset játszott az Olimpia - ezúttal a FC Maramures otthonában léptek pályára. A házigazdák már a második percben előnybe kerültek Homorozan öngóljával, de aztán Dragos egyenlített, így döntetlen állással zárult a rendhagyó módon ötven perces játékrész. A második félidőben az Olimpia jutott előnyhöz Cosma akcióját követően, de a szatmári védelem több alkalommal is megingott, így a bányaiak fordítottak és így alakult ki a 3-2-es végeredmény.

„A második félidőben teljesen más csapat játszott, a védelemben kipróbáltunk más játékosokat is, így tudott fordítani az ellenfél" - nyilatkozta Csík. A vezető-edző azt is elmondta, hogy valószínűleg tovább csúszik a bajnokság kezdete, jelen állás szerint szeptember 7-én kezdődik a pontvadászat. „Ez felborítja a programot, át kell terveznünk az egészet, hiszen nagyon hosszúra nyúlik a felkészülés. A programot úgy alakítottuk ki, hogy a jövő héten lesz a rajt, de erre most még rájön három hét pluszban" - tette hozzá Csík Tibor.

A szatmári csapat péntek délután 18 órától hazai pályán fogadja a Máramarosszigeti Plimob csapatát, akik most jutottak fel a harmadik ligába. Jövő pénteken a szintén harmadik ligás újonc, Váradalpári Tricolorul vendégeként lépnek pályára a sárga-kék mezes fiúk.

Az Olimpia összeállítása Nagybányán
, első félidő: Suta - Homorozan, Mos, Iuhas, Glodean, Gavrilescu, Botos, Mihai Pop, Molnar, Danila, Dragos. Második félidő: Coman  - Ghiriti, Silaghi, Lauruc, Hanus, Pop Marian, M. Muresan, Marinas, Cosma, Prodan, Feier.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: