2015-03-25 16:23:22• hírek • Kocsis Zoltán

Nagybányán, egy árokban kötött ki a Szatmárról lopott Ford

fotó: actualmm.ro
fotó: actualmm.ro

Az út menti árok partjába csapódott szerda reggel egy szatmári rendszámú személygépkocsi Nagybányán. A helyszínre érkező rendőrök hűlt helyét találták a sofőrnek és az utasnak. Keresésük azonban viszonylag gyorsan eredményes lett - ezt követően az is kiderült, miért volt olyan sürgetős a két férfinek.

Az esetről az actualmm.ro helyi hírportál számolt be. Meg is szólaltatták az egyik szemtanút, aki elmondta, kevesen múlott, hogy az autó el ne üsse őt és két gyerekét, akiket éppen az iskolába kísért. A férfi azt is hozzátette, hogy az autóból kiszálló egyik személy láthatóan erősen ittas volt.

A rendőrség el is fogta a részeg férfit, akiről kiderült, hogy előélete igen gazdag, többször is meggyűlt a baja a törvénnyel különböző erőszakos cselekedetek miatt. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy ő vezette a Fordot, vagy társa.

Néhány órával később azonban a másik férfi is rendőrkézre került. Időközben kiderült, hogy a Fordot Szatmár megyéből lopták. A gépkocsit a részeg férfi vezette, akinek alkoholszintje meghaladta a 1,00 mg/l-t, írja az actualmm.ro helyi hírportál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: