2012-07-15 17:24:47• hírek • Szatmár.ro

Nagybánya ellen játszott az Olimpia

Csík Tibor
Csík Tibor
A tervek szerint az Olimpia csütörtökön 10 órától a Zilahi FC-t fogadja, ugyanakkor elmarad a jövő hétre tervezett hegyi edzőtábor, és a csapat helyben fog készülni.

A felkészülési meccsen egy gólos vereséget szenvedett a szatmári gárda.

Mozgalmas a sárga-kékek élete, ugyanis három nap alatt két edzőmeccset is játszottak Csík Tibor fiai. Az Olimpia szerdán a román labdarúgó bajnokság második vonalában szereplő Luceafarul otthonában lépett pályára - itt 2-1 arányban vesztettek - szombaton pedig a szintén második ligás FC Maramures csapatát fogadták. 

Akárcsak a Luceafarul ellen, az Olimpia vezetői a két félidőben két különböző csapatot küldtek a pályára: először a bajnokságban kezdőcsapatnak összeválogatott tizenegyet. Az első félidőben ennek megfelelően a szatmáriak játszottak némileg fölényben, többet kezdeményeztek, de gól nem született. A második félidőben több izgalmas szituáció is kialakult mindkét csapat kapuja előtt, Danila háromszor is gólt szerezhetett volna, a szatmári kapu előtt pedig Görbe kapus jó reflexeire volt szükség, hogy ne essen gól. A mérkőzés vége felé aztán a nagybányaiak egy védelmi hibát kihasználva vették be a szatmári kaput - a győztes gólt Maris lőtte.

„Bár kikaptunk, de a fiúk jól mozogtak, és ha jobban összpontosítunk, akkor elkerülhető lett volna a végél a gól is. Ezért is, a védekező játékon még javítanunk kell" - összegzett Csík Tibor a meccs után.

Szatmárnémeti Olimpia - Nagybányai FCU Maramures
0-1 (Maris 86.).
Az Olimpia összeállítása:
1. félidő: Suta - Mos, Sabau, Iuhas, Homorozan, Pop Marian, Villand, Hanus, Micas, Marinas, Feier.
2. félidő: Görbe - Glodean, Szilágyi, Pop Mihai, Lauruc, Ghiriti, Muresan, Molnar, Cosma, Prodan, Danila.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: