2010-06-16 00:15:59• hírek • Szatmar.ro

Nagy zakó, nincs III. osztály

Nagykároly négy gólos vereséget szenvedett az osztályozón.

A Mikola tavaszi visszalépése után a Nagykárolyi Victoria labdarúgó csapata gondoskodhatott volna arról, hogy Szatmár megyének ismét legyen egy képviselője a harmadik osztályban, ám a gárda súlyos vereséget szenvedett a zilahi osztályozón.

A Nagykároly Máramaros megye bajnokával, Láposligettel csapott össze kedd délután és igen komoly vereségbe szaladt bele a jóval rutinosabb játékosokkal felálló Spicul ellen: 4-0-re nyert szomszéd megye csapata.

„El kell ismernem, hogy jobbak voltak, ugyanakkor a különbség egy kicsit túlzott. Az első félidőben még csak 1-0-ra vezettek, aztán a másodikban kitámadtunk, és kétszer elkaptak kontrából, amely eldöntötte a meccset. A Spicul tapasztalt csapat benyomását keltette, nekünk csak helyzetecskéink voltak - nyilatkozta Tabi Zsolt vezetőedző, aki a jövőjével kapcsolatos kérdésre így válaszolt: - Valószínűleg nem folytatom tovább a csapatnál, mivel nem tudtam kihozni magamból azt, amit akartam".

A Nagykároly mellesleg négy év után szeretett volna visszajutni a harmadik osztályba.

A Victoria összeállítása: Cionca - Balogh, Alexuţan, Tabi (Moca 80.), Gnadt, Sarca, Dascăl, Peczer, Roşu (Kovács 70.), Ozsváth, Hágen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: