2015-05-30 07:49:32• hírek • Szatmár.ro

Városnapok: a papok kórusától a cenzúrázatlan szövegekig

Igen vegyes volt a program a nagyszínpadon a városnapok első estéjén. A filharmónia és az Arkangyalok papi kórussal indult a műsor, majd gyerekelőadást tartottak, jöttek a helyi előadók és rockerek. Aztán következtek a közkívánatra meghívott pantelimoni rapperek cenzúrázatlanul, ami a pénteki program csúcsát jelentette.

Az idő kegyes volt a szervezőkhöz és a kereskedőkhöz is: sok szatmári kilátogatott a Szatmárnémeti Városnapok első napjára. A lacikonyhákat már a déli órákban kezdték látogatni a különböző sültekre kiéhezett városnapozók, a tömeg éjfélig pedig egyre csak nőtt. 21 óra körül még kevesen lézengtek a színpad előtt, tehát most is bebizonyosodott: a sörsátrak környékéről igazán akkor mozdulnak ki az emberek, amikor a színpadon nagyobb nevek vannak.

A Proconsul koncertjére azért már elég sokan voltak a színpad előtt és folyamatosan érkeztek a nézők a Vama koncertje alatt is. Igaz, utóbbi zenekar már úgy játszott, hogy két dal között folyamatosan bekiabálták, hogy "Mafia" a szatmári rap-rajongók. A türelmetlenségük kicsit érthető is volt, hiszen a műsorban lassan de biztosan egy órás csúszás alakult ki, a bukaresti BUG Mafia éjfél körül lépett színpadra. Kétségkívül ekkor volt a legnagyobb a tömeg a főtéri színpad előtt. A tavalyi évhez hasonlóan a pantelimoni trió cenzúrázatlanul adta elő  slágereit, a rajongók legnagyobb örömére.

Szombat, május 30, nagyszínpad

17:00 - Inedit koncert
17.35 - Still - hip-hop tánc
17.45 - Folk-koncert: Ionel Bledea, Roxana Gheorghiu, Loredana Morar és Sorin Balaj
18.25 - Melisa Ţolea koncert
18.35 - Sylvie koncert
19.00 - Concert Smiley és barátai - Baxter, Dorian, Cabron, Sore, Antonia, Alex Velea, Smiley
23.00 - Holograf koncert
24:00 - Tűzijáték

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: