2008-11-17 08:48:12• hírek • Szatmár.ro

Günthner avatta fel

Günthner Tibor, a megye 2-es számú választókörzet szenátorjelöltjének jelenlétében szentelték fel vasárnap délelőtt a Halmi-Csedreg újraaszfaltozott utat, amely része annak a megyei útrehabilitálási programnak, amit a jelölt még megyei tanács-alelnökként elindított  - a megyei tanács saját forrásaiból és kölcsönből elkészült útjavítás befejeződött, a tegnap átadott szakaszt EU-s alapokból fizették.

A helyi görög katolikus parókus, Szemák Miklós szentelte meg az utat, illetve a központban lévő park kerítését. Simon Levente, a község polgármestere rámutatott Günthner Tibor érdemeire a megyei utak rehabilitását illetően, a szenátorjelölt pedig arról beszélt, hogy ahhoz, hogy a jövőben is történjenek hasonló megvaslósítások, nagyon fontos, hogy az RMDSZ jelöltjeire szavazzanak a községi magyarok.

Simon Levente, a község polgármestere kiemelte: ha valakinek meg kellene köszönni a megvalósítást, akkor az mindenképpen Günhner Tibor, hiszen az eredetileg 2004-ben elindított projektet ő vette elő tavaly ismét a megyei tanács fiókjából, ahová az azelőtti román vezetés „elrejtette".

Simon kijelentette: amennyiben a jövőben is hasonló avatási ünnepségeket szeretnének a helyiek, úgy el kell menniük szavazni, hiszen Kökényesd község csakis az érdekvédelmi szervezettől remélheti, hogy folytatódik az utóbbi időkben tapasztalt látványos fejlődés. Günthner Tibor rámutatott arra: óriási veszélyt jelentenek a román pártok támogatásával induló magyar nevű jelöltek, de mindenkinek meg kell azt érteni, hogy a magyarság érdekvédelmét kizárólag az RMDSZ érzi szívügyének.

Felavatták a park új kerítését is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: