2019-02-11 05:56:15• hírek • Blikk.hu

Nagy vihart kavart Curtis üzenete: erre készül az elvonó után

Kevés ideje lesz Curtisnek visszarázódni a hétköznapokba, az elvonó után két nappal már egy budapesti szórakozóhely nagyszabású szülinapi partiján lép fel. Sokan féltik, az éjszakai zenei élet veszélyes lehet számára.

A rapper hat hét után jövő hét szerdán hagyhatja el a rehabilitációs intézetet, ahova saját elhatározásából feküdt be, hogy leszámoljon drogfüggőségével – amely miatt Majka (39) augusztusban kirúgta együttesükből. A telefonját a beköltözéskor elvették, hogy kezelőorvosai hermetikusan elzárják a külvilágtól, ám Facebook-oldalán a stábja által megfogalmazott üzenetet juttatott el rajongóinak.
 

„Srácok, remélem, nem felej­tettétek el, hogy február 22-én Legends Birthday Party. Érkezem, és nagyon odaverjük. Én ott leszek koccintani, ki tart velünk?” – áll bejegyzésében, amelyre a rajongók vegyesen reagáltak. A bulit rengetegen várják, de kétkedők is akadnak, és van, aki félti a rappert.

„Ez úgy volt rehabon, ahogy én” – kritizálja Curtist egy hozzászóló, egy másik pedig a buli veszélyeire gondol. „Koccintani? Reméljük, csak szódával” – jegyezte meg.
 

Az újpesti rappert sokan a védelmükbe veszik, hiszen az elmúlt hetek tükrében úgy tűnik, tényleg a gyógyulás útjára lépett, de óvatosságra intik. Dr. Funk Sándor szerint nem jogos az emberek félelme, Curtis mögött kemény hetek állnak, pihenésre van szüksége.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: