2017-04-24 14:29:25• hírek • Szatmár.ro

Nagy valószínűséggel elhagyja az Olimpiát Bogdan Andone FRISSÍTVE: marad!

Frissítve: Bár még a déli órákban úgy tűnt, hogy Bogdan Andone elhagyja a csapatot, a Karda Attilával folytatott délutáni megbeszélést követően mégis a maradás mellett döntött. A klubelnök szerint hamarosan rendezik a játékosok felé érvényben levő tartozásokat. Ám a fiúknak mindenképp össze kell szedniük magukat, ugyanis az a csapat, amely nem is olyan rég még hosszú fordulókon keresztül veretlen volt, most egyszerűen képtelen pontot szerezni...

Hétfő délután még konzultál a vezetőedzővel Karda Attila klubelnök, de Andone nagyon menne.

Az Olimpia kerete már elutazott Aradra, ahol az UTA Batrana Doamana csapattal játszanak a román labdarúgó bajnokság második vonalának 31. fordulójában. Nem tartott viszont a fiúkkal Bogdan Andone vezetőedző, aki már napok óta lebegteti, hogy elhagyja a csapatot. Mint Karda Attila klubelnöktől megtudtuk, Andonénak nem tetszik, hogy elég bizonytalanul érkezik a pénz a csapathoz, de a nagyobb gondja, hogy csalódott a csapatban, amelynek a tagjai szerinte már nem hallgatnak rá. Így pedig nem lehet dolgozni, ezért elhagyja a csapatot. "Még tárgyalunk vele, de 99 százalékban biztos, hogy menni fog" - mondta a Szatmár.ro-nak Karda. Az edző közös megegyezéssel szeretné felbontani a szerződést.

A csapatot az aradi mérkőzésen az eddig a másodedzői feladatokat ellátó Gabriel Vochin irányítja majd. Aradon egyébként nehéz lesz helytállni, a jópár forduló óta mélyrepülésben levő Olimpia a nagy formában levő Batrana Doamna ellen elég esélytelennek tűnik. A meccset a Digisport 1 és a Dolce Sport is közvetíteni fogja kedden 17 órai kezdettel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: