2019-09-24 05:13:11• hírek • Blikk.hu

Nagy tervei vannak Bagi Ivánnak: szeretné, ha visszaállna a világ rendje

Komoly célokat fogalmazott meg Bagi Iván! A humorista folyamatosan dolgozik a legújabb Bagi–Nacsa-produkción, de egy verseskötete is megjelenik majd a közeljövőben. A munka mellett egy másik missziót is megfogalmazott magában; Iván le szeretne adni jó néhány kilót!

"Ami most fontos az életemben, az a fogyókúra. Sajnos, a nyáron felszökött rám pár plusz kiló" – mesélte a Ripostnak Iván, aki a diétáját nagyon komolyan szeretné venni.

 

Iván célkitűzései közé tartozik, hogy megszabaduljon 5-10 kilótól. A humorista szerencsés helyzetben is van, mert a tarsolyában van pár technika, amit fel tud használni a fogyókúra során.

 

Nekem eddig két dolog jött be. Az egyik, hogy a szénhidrátot elhagyom, a másik pedig az, hogy csak kétszer étkezem egy nap. Utóbbinak az a lényege, hogy minél több idő teljen el úgy, hogy nem eszem – fejtette ki a humorista.

 

Véleménye szerint kiemelkedően fontos a testmozgás a sikeres diétához. Iván szeret a szabadban sétálni, rendszerint 7 km-t becsületesen teljesít. Azt is elárulta, mi motiválja célja elérésében: Emlékszem, amikor Olivér először soványabb lett, mint én, az akkori producerünk azt mondta, egy évszázados tabu dőlt le. Addig én voltam a soványabb, Terence Hill, Olivér pedig Bud Spencer. Most fej-fej mellett haladunk. Én örülnék neki, ha helyreállna a világ rendje, és újra Olivér lenne a súlyosabb. Szerintem neki ez jobban áll, ha van rajta egy kis felesleg, nekem viszont nem annyira – mondta mosolyogva a humorista.

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu-t!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: