2012-05-27 09:33:00• hírek • Szatmár.ro

Nagy sikert aratott Tarány Tamás és Kováts Vera

A szombat este a buliról szólt Szatmárnémetiben: többek között a két X-faktor sztár, a Vunk zenekar és a Cargo fellépése tette felejthetetlenné a napot. Több ezren csodálták ámulva a tűzijátékot, amely az utóbbi évek talán leglátványosabbja volt.

A szépségverseny után az egyik romániai tehetségkutató szatmári sztárja, Aldo Blaga szórakoztatta a közönséget, majd következtek a magyarországi tehetségek. Eredetileg a szervezők Takács Nikolast szerették volna elhozni a szatmári közönségnek, ám mivel ő foglalt volt erre a dátumra, a magyarországi menedzsment Tarány Tamást és Kováts Verát ajánlotta. A szatmári közönség pedig nagy szeretettel fogadta az X-faktor második szériájának a sztárjait, akik a tehetségkutatóban elhangzott dalokkal bűvölték el a szatmáriaknak.

A vézna kis leányka és a nagy maci hatalmas bulit csináltak: Vera igazi energiabomba volt a színpadon, s amikor épp nem "ő volt soron" a dalokkal, mosolyogva fogadta a rajongókat a színpad mellett, vagy éppen bulizott Tarány dalaira és hangos sikolyokkal biztatta őt. Tarány Tamás pedig hozta a formáját: egyszerűen kiállt a színpadra és énekelt, olyan lazán és olyan hangterjedelemben, hogy csak ámulva hallgatta a közönség a Maniac-et, A csúnya fiúknak is van szívük-et és a többi dalt, amit a tévében hallottunk tőle először.

Kováts Vera két fellépés között

Tarány Tamás a koncertet követően fogadta a Szatmár.ro gratulációját és elárult egy-két titkot is az új lemezéről, illetve az első dalról, amit majd a nagyközönség elé visznek. Ez a dal a U2 és a Coldplay stílusát követi, témája pedig a vívódás két világ között: nyugalmas élet a barátnő szerelmével és a színpad, a zene, a fellépések között - Tamás ugyanis egyik nélkül sem tud élni.

A folytatásban Ellie White és csinos táncoslányai léptek fel, majd a Vunk vette át a hatalmat a színpadon, a közönség pedig vevő volt a rockerek zenéjére, a legnagyobb slágereket pedig együtt üvöltötték a szatmáriak a zenészekkel. Majd jött a tűzijáték, amelyik az utóbbi évek talán leglátványosabbja volt.

Nagy tömeg gyűlt össze az új főtéren

Az estét a Cargo zenekar koncertje zárta - ezzel a koncerttel ünnepelték az Olimpia focicsapat drukkerei a klub kilencven évvel ezelőtti születését. Az első sorokban az Olimpia-fanatikusok csápoltak, a félmeztelen fiúk közül többen is a szívük felett viselik tetoválás formájában a csapat címerét. Ahogy a Cargo dalában az énekes nem tud a szerelme nélkül élni, úgy ezek a fiúk sem tudnak az Olimpia nélkül.

Tűzzsonglőrök showja

Városnapi tűzijáték - fotó: Virág Botond

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: