2010-08-28 12:18:02• hírek • Szatmár.ro

Nagy siker volt a karaoke a PMN-en

A IX. Partiumi Magyar Napok Kossuth-kerti rendezvényei közül a fiatalság körében egyértelműen a Musikhaus Attila hangszerkereskedés és a Netmusic.ro közös karaoke versenye  volt a legnépszerűbb.

Tehetséges és valljuk be, bátor versenyzők léptek színpadra a Kossuth-kerti kisszínpadon péntek este. A karaoke versenyre 25 versenyző nevezett be, de legkevesebb tízszer ennyien szurkoltak nekik. A szervezők részéről jó ötletnek bizonyult az, hogy nem zárták egy sátorba az amatőr énekesek koncertjét, hanem a szabad ég alatt zajlott a rendezvény.

A versenyen több ismert karaokés is fellépett, olyanok, akik már megmutatták tehetségüket a Szatmár.ro karaoke-versenyein is. Elhangzottak magyar slágerek és külföldi dalok, voltak akik bátran egyedül álltak ki a közönség elé, de több duettre is sor került, sőt egy esetben hárman is énekelték a Száguldás, Porsche-szerelem című dalt. A közönség nagy ovációval fogadta a jó sikerült produkciókat, a zsűrinek azonban nem volt nagyon nehéz dolga, hiszen néhány kiemelkedő tehetség is feltűnt a versenyen.

A harmadik helyezést Katinka és Kinga nyerte el - az ő jutalmuk egy hatalmas kürtőskalács volt - azaz lesz a szombati nap folyamán. A második helyen Fehér Réka végzett, a Like a virgin című dalt éneklő ifjú hölgy párjával a Chilli Csárda Étteremben vehet részt egy romantikus vacsorán.

Az első helyen Surányi Botond végzett, a Nagyváradon zenepedagógiát tanuló fiatal már zajos sikert aratott több karaokeversenyen is. Az ő jutalma egy vásárlási utalvány volt, amelyet a Musikhaus Attila hangszerkereskedésben vásárolhat majd le.


A dobogósk: Kinga és Katinka, Fehér Réka és Surányi Botond
A dobogósok: Kinga és Katinka, Fehér Réka és Surányi Botond


Elsősorban a fiatalok körében volt népszerű a karaoke
Elsősorban a fiatalok körében volt népszerű a karaoke


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: