2017-08-07 11:51:53• hírek • Szatmár.ro

Vakációs Kuckó gyerekeknek

Izgalmas programokkal várja a Vakációs Kuckó az iskolás korú gyerekeket, valamint az alkotni vágyó felnőtteket.

A Szatmárnémeti Demokrácia Központban csütörtökön (augusztus 10-én) 11 és 16 óra között kézműves-foglalkozásokat tartanak. Sályi Panna és Sályi Róbert keramikusok vezetésével az agyagozás, a bőrfonás és a körmönfonás fogásaival ismerkedhetnek az érdeklődők, Lugosi András fafaragótól pedig a faragás műhelytitkait lehet majd ellesni. Augusztus 11-én (pénteken), szintén 11 és 16 óra között a Kuckó Színházi Műhely tevékenységeibe lehet majd bekapcsolódni.

Szilágyi „Czanó” Ottó bábszínész irányításával kommunikációs, szituációs és nyelvi játékokat játszanak majd, továbbá a kifejezőképességet, a spontán beszéd fejlesztését, a páros együttműködést és a mozgáskoordinációt előtérbe helyező gyakorlatok is terítékre kerülnek.

A Vakációs Kuckó e heti kiadásának fő támogatója a Bethlen Gábor Alap, szervezői pedig a Szatmári Gazdák Egyesülete, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács szatmári szervezete, valamint a Nomanid Productions. A programok ingyenesek, a szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Bővebb információk a következő telefonszámokon: 0775663687, illetve 0261768110.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: