2013-02-16 11:14:21• hírek • Póti Orsolya

Nagy siker volt a Bertici-fivérek lemezbemutató koncertje

Kiváltképp a mulatós műfajért rajongóknak kedvezett az a péntek esti lemezbemutató koncert, amelynek a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmónia adott otthont. A közönség a szatmári Bertici-fivérek új dalait hallhatta, de fellépett Baby Gabi, Sihell Ferry, Henna és a Royal Team Zenekar is.

Már több mint egy hete kiderült, hogy a Bertici-fivérek február 15-i lemezbemutató koncertjét telt ház fogadja, hiszen minden belépőjegy rövid idő alatt elkelt. A szép számú közönséget és a fellépőket péntek este Bartos Erzsébet köszöntötte, majd a szatmárnémeti Royal Team Zenekar - Müller Ingrid, Kerner Tibor, Kófity Henrik - fellépésével kezdődött meg a buli.

Rögtön utánuk megjelentek a színpadon a Bertici-fivérek, akik így Bálint nap után egy szerelemes dallal köszöntötték közönségüket. A „Harcolj a szerelemért" című dalt pedig követték azok a számok, amelyek a február 10-én megjelent, az „Erdély legszebb virágszála" című albumon találhatóak.

Az évekkel ezelőtt még B+B név alatt zenélő testvérek tavaly hangosítóként vettek részt  egy koncertturnén, s ott kerültek közeli barátságba Sihell Ferryvel, aki meghallgatta régi dalaikat és arra buzdította őket, hogy a zenélést mindenképpen folytatniuk kell. A budapesti Olsen Media Kft. támogatásával és Ferry szakmai segítségével Bertici Fivérek néven 2012-ben alakultak újra.

A koncert sztármeghívottja így nem volt más, mint Sihell Ferry, aki csak fokozta a jó hangulatot az előadott dalokkal. A színpadon majd megjelent  a 20 éves Henna, az egykori Flowers együttes tagja, valamint Baby Gabi, azaz Szklenár Gabi, aki előadta a sokak által ismert  „Őrült szerelem" című dalt és a tavaly megjelent „Lírák" című albumából is ízelítőt kapott a közönség.

A szünetben lehetőség nyílt Sihell Ferry és Baby Gabi lemezeinek megvásárlására, a fivérek pedig dedikálták a bejáratnál kapott CD-ket. Egyébként a Bertici-fivérek az utóbbi időben olyan híres előadóművészekkel léphettek fel, mint Csepregi Éva, Zalatnay Cini, L.L. Junior, Csocsesz, Dolly Roll, Desperado, az MC Hawer a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában.

A vidám órák közé lopózott némi melankólia is akkor, amikor a fivérek előadták az „Édesapánknak" című dalt, melyet édesapjuk halálának 10 évfordulójára készítettek. De újra feldobta a hangulatot a Bertici-induló, a Henna-dalok, Baby Gabi és Sihell Ferry, végül pedig az új album címadó dala csendült fel.

Zárásképpen a Bertici-fivérek köszönetet mondtak a sok támogatásért és meghívottjaikkal együtt léptek színpadra egy dal erejéig. Mivel ekkora volt az érdeklődés a koncert iránt, a testvérek azt tervezik, hogy idén még egyszer műsorra tűzik a több mint két órás bulit, de egy olyan helyszínen, ahol akár táncra is perdülhet a közönség.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: