2019-01-09 11:06:32• hírek • Bede Emőke

Nagy segítségre van szüksége egy szatmári újszülöttnek FRISSÍTVE

Minden szülő legnagyobb félelme vált valóra nemrégiben, amikor is egy Szatmár megyei család legifjabb tagjánál egy súlyos betegséget fedeztek fel.

A csecsemő január 6-án látta meg a napvilágot, s alig két napja volt szüleivel, amikor kiderült, a lehető legrövidebb időn belül meg kell műteni, ugyanis egy súlyos szívrendellenességet fedeztek fel nála az orvosok. A beavatkozást legkésőbb két héten belül el kell végezni, viszont a költsége oly magas, hogy a család segítség nélkül nem tudja összegyűjteni a szükséges pénzt, 100 000 eurót.
 

Épp ezért egy felhívást tettek közzé a közösségi oldalon, melyben arra kérnek minden jó szándékú embert, hogy anyagi lehetőségeikhez mérten segítsenek előteremteni az akár életet is menthető összeget. Akinek pedig ez nem áll módjában, legalább ossza meg a történetüket, hogy minél több emberhez elérjen a segélykérés.


FRISSÍTÉS: Hiába a hegyeket megmozgató, közös tenni akarás, a mindössze pár napos csöppség szervezete feladta a harcot. A tragikus hírről a kisfiú édesapja számolt be csütörtök reggel a közösségi oldalán, ahol azonnal özönleni kezdtek az együttérzést kifejező hozzászólások. Ezekhez csatlakozva, a Szatmár.ro szerkesztősége is őszinte részvétét szeretné kifejezni a családnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: