2010-10-27 17:17:04• hírek • Póti Orsolya

Nagy mennyiségű alkoholt szállított

150 liter alkoholt találtak egy hölgy autójában a Szatmár megyei határőrök. Az ellenőrök elkobozták szeszes italokat, mivel a sofőr nem tudott olyan dokumentumot felmutatni, amely a termék eredetét igazolja.

A Halmi Határrendészethez tartozó határőrök október 26-án, a keddi nap folyamán ellenőrzési akciót tartottak a különböző termékekkel való illegális kereskedelem megelőzésének érdekében.

A Halmi-Túrterebes útszakaszon megállítottak egy szatmári rendszámú Volkswagen Golf típusú gépjárművet, melyet a 45 éves Z. Marioara, turci lakos vezetett. Az autó ellenőrzése során a csomagtartóban és a hátsó ülésen több műanyag palackra figyeltek fel a határrendészet emberei, és kiderült, hogy a sofőr összesen 150 liter alkoholt szállított, melyek összértéke 6.000 lej.

Az ellenőrök azonnal értesítették a megyei Jövedéki és Vámügyi Hivatalt, az autót és a hölgyet pedig a Halmi Határrendészeti Felügyelőségre vezették. Z. Marioara nem tudta felmutatni az alkohol eredetét alátámasztó dokumentumot, ezért az egész mennyiséget elkobozták, a vámügyi hivatal pedig 1.000 lej büntetést szabott ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: