2019-01-13 06:14:23• hírek • Blikk.hu

Nagy meglepetés érte Gesztesi Károlyt és fiát

Gesztesi Károly lett Stallone, Máté pedig Milo Ventimiglia.

Ütős húzás, hogy a Creed II. magyar szinkronjában igazi apa és fia szerepel! Márpedig így alakult: Sylvester Stallone (72) alakításához ismét Gesztesi Károly(55) adta jellegzetes hangját, a Milo Ventimiglia (41) által megszemélyesített ifjabb Rocky Balboát pedig Gesztesi Máté (28) szinkronizálja a Rocky-filmek mellékszálaként 2015-ben debütált Creed: Apollo fia című mozisiker folytatásában – amely nálunk is január elején került a mozikba.
 

– Mátéval kellemesen meglepődtünk, amikor a szinkronstúdió előtt összefutottunk, mert egyikünk sem tudta, hogy mindketten benne vagyunk, és az is kiderült, közös jelenettel kezdünk – idézte fel Gesztesi a Blikknek.
 

A Jászai Mari-díjas Csarnóy Zsuzsa (55) színművésznő fia eddig 26 produkcióban szinkronizált, és a Jóban rosszban című sorozatból is sokan emlékezhetnek rá.

– Máté szinkronrendezőként is aktív, engem már rendezett is, de ez most más volt. Megható jelenetet is kaptunk, de többet nem árulhatok el. Minőségi időt töltünk egymással, erről bárki meggyőződhet a mozikban – mesélte mosolyogva a büszke apuka.
 

Megtudtuk, a Mafilm Audio Kft. szinkronrendezőjének ötlete volt a Gesztesi-duó.

– A 2006-os Rocky Balboában Szabó Máté szinkronizálta Rocky fiát, de a Creed első részében már a főszereplő Michael B. Jordannek adta a hangját, és mivel a Creed II.-ben ismét feltűnik Rocky fia, eszembe jutott, stílusos lenne, ha ezt most Gesztesi Máté kapná – tudtuk meg Stern Dánieltől, aki előre egyik Gesztesinek sem mondta el, hogy benne lesz a másik. – A pontos szituációt, a szerepet és pláne a partnert a helyszínen ismerik meg a színészek. Ez gyakran meglepetéshez, nagy találkozásokhoz vezet. Itt is erről volt szó.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: