2012-07-30 13:32:17• hírek • Szatmár.ro

Nagy közös csobbanás - Youth Fest 2012

A Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SZIT) idén augusztus 10-12 között hatodik alkalommal szervezi meg a Youth Festet. A számos meghívott együttes és előadó között ott lesz a Republic és a magyarországi lemezlovas Bárány Attila is.

A tavalyi Youth Fest látogatottsági rekordot döntött, akkor ugyanis több mint 2000 magyar fiatal vett részt a rendezvényen. Az eddigi tapasztalatokat felhasználva idén még jobb és érdekesebb program várja a fesztiválozókat. A rendezvény elsődleges célja, hogy összehozza a szilágysági és partiumi magyar fiatalokat, megteremtve számukra a minőségi fesztiválozás lehetőségét.

A tavalyi ígéretekhez hűen, a három napos rendezvény idén még színvonalasabb programmal jelentkezik. Lesznek különböző vetélkedők, bemutatók és fórumok, mint az Interetnikus fórum illetve a Fiatal önkormányzatisok fóruma.
A fesztiválon a számos előadó között színpadra lép a Republic és a magyarországi lemezlovas Bárány Attila is.

A Youth Fest egyik elmaradhatatlan része a női szépségverseny, azaz a Miss SZIT. A szépségverseny fantasztikus hangulatát, tisztaságát és magas színvonalát a szervezők az idén is szeretnék megőrizni és lehetőség szerint egyre magasabbra emelni, mivel az elmúlt években a szépségversenyek dőntőit több ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen. A verseny fődíja egy két személyes brüsszeli álomutazás Winkler Gyula, RMDSZ-es európarlamenti képviselő úr jóvoltából.

A Youth Fest idei plakátja

A helyszín idén is a Szilágysomlyó határában található Broscaria üdülőtelep, tehát sátorozni és strandolni is lehet majd. A 3 napos fesztiválbérlet elővételben 40 lejbe, míg a helyszínen 50 lejbe kerül. A napi jegyek a tavalyi évhez hasonlóan 20 lejért vásárolhatók meg. A jegyvásárlási lehetőségekről és a fesztiválról bővebb információk találhatók a www.youthfest.szit.ro weboldalon.

A szervezők garantálják, hogy a hangulat forró lesz, a sör pedig hideg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: