2014-09-14 11:39:24• hírek • Kocsis Zoltán

Nagy gáz volt: mattrészeg sofőr csapódott a kerítésnek

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Nagy gázt okozott egy részeg sofőr Nagykárolyban, aki kerítésnek csapódott gépkocsijával. Szintén Nagykároly környékén bukkantak egy hamis rendszámmal közlekedő gépkocsira a hatóság emberei, Tasnádon pedig ittas robogós követett el halmozott bűncselekményt.

Szombat délután 18.00 óra körül Ioan H. elveszítette uralmát személygépkocsija fölött és az út menti kerítésnek csapódott Nagykárolyban, a Temető utcában. A balesetben személyi sérülés szerencsére nem történt, az ütközést követően viszont megrongálódott egy gázvezeték. Elkezdett szivárogni a gáz, két házban pedig a hiba elhárításáig szünetelt a szolgáltatás.

A helyszínelő rendőrök természetesen alkoholtesztnek is alávetették a láthatóan nem túl józan 33 éves férfit, a szonda pedig meglepően magas, 1,88 mg/l alkoholszintet regisztrált a kifújt levegőben.

Szintén jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott az a Florin V., akit Tasnádon állítottak meg, amint robogóval közlekedett. Kiderült, a szintén 33 éves férfi semmilyen kategóriájú jogosítvánnyal nem rendelkezett, a szonda pedig 0,88 mg/l alkoholkoncentrációt regisztrált, szintén kifújt levegőben.

Szintén halmozott bűncselekményt követett el a 49 éves L. Béla, akinek gépkocsiját Nagykároly és Mezőfény között állította meg a rendőrség. A dokumentumok ellenőrzése közben kiderült, hogy az autó forgalmi engedélyét korábban megszüntették, ráadásul hamis rendszámtáblák voltak felszerelve rá. Romániában mindkét tényező bűncselekménynek számít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: