2019-10-19 08:06:57• hírek • Szatmár.ro

Nagy döntést hozott meg 47 évesen Gregor Bernadett

A női lélek szabadságáról szól Gregor Bernadett (47) új szerepe, a színésznő az Újszínház Kék róka című bemutatójában olyan nőt alakít, aki határozottan képviseli magát és döntéseit.

Bernadett a Vasárnapi Blikknek elárulta, ezt a tulajdonságot ő maga is csak az utóbbi időben igyekszik elsajátítani, korábban ugyanis hajlamos volt arra, hogy mindenki mást saját maga elé helyezzen.

– Eljutottam végre oda, hogy nincs több kompromisszum! Őszintén vállalhatom, amit érzek és gondolok, már nem fogok szemérmességből vagy megfelelésből mást mondani, tenni, mint amit a szívem diktál.
 

Gregor bevallotta, nem volt mindig ilyen határozott. Sőt sokáig éppen az ellenkezője volt jellemző!

– Saját magamat mindig a huszadik helyre soroltam, próbáltam mindent úgy tenni, hogy másnak jó legyen, és mindegy volt, hogy nekem az-e. Kerültem a konfliktust, ahelyett, hogy kimondtam volna, mi bánt. Képes voltam hónapokig gyűjtögetni a sérelmeket és rágódni rajtuk, de végre úgy élek, ahogy szeretnék, és nagyon élvezem. Ebbe belefér az is, hogy Cecile-ként ismét egy végzet asszonya szerepben láthat a közönség – nevetett Gregor Bernadett, aki megsúgta, egyszerűen imádja, hogy még mindig a vad csábító, a titokzatos nagybetűs nő az, ami eszébe jut róla a rendezőknek. 
 

Persze Bernadett azzal is tisztában van, hogy előbb-utóbb bekövetkezik majd az az időszak, amikor el kell engednie ezeket a szerepeket.

– Ettől nem félek! Annyi elismerést kaptam nőként és színésznőként az eddigi életem során, hogy akkor sem lenne hiányérzetem, ha ez most történne – mondta Gregor Bernadett. – Nem lehet okom panaszra, általában körülrajongtak a férfiak, és én ezt piszkosul élveztem!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: