2019-11-28 08:20:23• hírek • Blikk.hu

Nagy dobásra készül az Animal Cannibals

Hawaiin szeretnék megünnepelni az Animal Cannibals tagjai, hogy túl vannak a duó harmincadik születésnapján.

Ricsipí, azaz Dósa Richárd (44) és Qka MC, azaz Koller László (44) ezért új klipet készítettek a Hawaii nyár című, egyébként 22 éves dalukból.
 

– Úgy döntöttünk, ennek a dalnak és klipnek az összes bevételét arra fordítjuk, hogy jövő nyáron elutazhassunk Hawaiira – árulta el Ricsipí hozzátéve: nyári slágerükkel szeretnének egy kis napfényt varázsolni a szürke novemberi hétköznapokba.
 

– Ilyenkor mindenki befordul, elmegy a jókedve, de reméljük, tudunk ez ellen tenni – tette hozzá a Qka.
 

A „kannibálok” sokszor megkapják a kérdést, hogy meddig lehet még ezt a műfajt csinálni ugyanezzel az energiával, amely most is megvan a két rapperben.

– Szerintem maximum száz évig, tovább már gáz lenne – válaszolta Ricsi, akit társával együtt most már többek között a gyerekeik tartanak fiatalon. Mindketten megnősültek és családot alapítottak az elmúlt években, emellett pedig rengeteget dolgoznak fiatalokkal is, szeretnék ugyanis, ha a műfaj, amit képviselnek, egyre több teret kaphatna.
 

„Jó lenne, ha a tanrendbe beleférne a rapoktatás is” – vélték Sztárcsetünkön a rapperek, akik tavaly egy csapásra világsztárokká váltak, amikor az amerikai színésznő, Kate McKinnon (35) elrappelte Jimmy Fallon (45) show-műsorában a Yozsefváros című dalukat.
 

– Sajnos nem találkoztunk vele, de ha esetleg újra Magyarországra jön, szívesen látjuk az egyik koncertünkön – mondta Qka.
 

A beszélgetés során az is kiderült, a jövőben egy „történelmi kollaboráció” is létrejöhet, ugyanis olyan dologra készülnek, amire a 30 év alatt nem volt példa. Hogy mi is ez, azt az alábbi videóból megtudhatják:


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: