2020-01-05 09:00:42• hírek • Blikk.hu

Nagy dobásra készül Dér Heni

Januártól egy formáció tagjaként koncertezik a korábbi megasztáros.
 

Nagy álmát valósítja meg Dér Heni. A sikeres énekesnő régóta kacérkodott a gondolattal, hogy egy csak nőkből álló csapat élén próbálja ki magát, ezt sikerült összehozni, a zenekar tagjai készülnek az egyre közelgő fellépésekre.
 

– Régi nagy álmom volt, hogy összeállítsak egy olyan lánybandát, amelynek tagjai remekül játszanak hangszereken és kisugárzásban is dögös nőiességet képviselnek. Öt éve kezdtem komolyabb lépéseket tenni az ügy érdekében – mesélte lapunknak Heni.
 

A megfelelő társak kiválasztása nehéz feladat volt.
 

– Sok zenész ismerősön keresztül keresgéltem, hiszen többen tudták, régóta vágyom egy ilyen csapatra, így mindig szóltak, ha találkoztak valakivel, aki passzolna hozzám, de folyamatosan pásztáztam a videómegosztó oldalakat is, hátha találok pár érdekes arcot – tette hozzá.

Dér Heni (középen) Boda Evelinnel (balról) DJ Nikitával, Kottmayer Krisztivel és Tiszai Vivivel alkot egy zenekart/Fotó:Instagram


A női zenekar gondolata sokak számára szokatlan lehet, de a frontember biztos benne, képesek magukkal ragadni a közönséget.

 A csajokkal be fogjuk bizonyítani, tudunk olyan produkciót a színpadra vinni, ami ha megszólal, beszippantja az embereket – mondta Heni, akinek rajongói nem csalódnak majd. A legismertebb slágerei felcsendülnek majd a bulikon ahogy eddig, de jönnek friss dalok is új köntösben.

– Ragaszkodtam hozzá, hogy nem háttérzenészeket szeretnék, hanem olyan bandát, amiben mindenki érvényesíti a saját karakterét. Jobban szárnyalhat a banda, ha a többiek nem lesznek elnyomva, sőt előtérbe helyezzük őket – számolt be terveiről Heni.

Egyenruhát vesznek fel
 

Heni még a fellépőruhában is egységes.
 

– Sokan félnek attól, a háttértáncosok elnyomják őket, ezért nem engednek másokat maguk mellé a színpadon. Ez butaság. Az egységes öltözetek még inkább feldobják az összképet – vélekedett Heni.


További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: