2015-12-06 21:45:09• hírek • Kocsis Zoltán

Nagy csatában rangadót nyert a VSK

Egy fordulóval az odavágók vége előtt továbbra is csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a második helyre a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdacsapata a második osztály B csoportjában, miután vasárnap igazi rangadót nyert a Craiovai Universitatea ellen.

Nem túlzás rangadónak nevezni a mérkőzést, a szatmárnémeti Both Katalin teremben ugyanis a második helyezett a harmadikat fogadta. A két csapat pedig nem is okozott csalódást a helyszínre kilátogatóknak, hisz egy kiélezett, változatos és sok gólt hozó mérkőzéssel rukkolt elő.

Az első félidőt még viszonylag simán, 18-13-re hozni tudták a hazaiak, a pihenő után azonban változott a játék képe. Az „egyetemisták" ekkor jobban megnehezítették a szatmáriak dolgát, öt gólos hátrányból indulva is izgalmassá tudták tenni a találkozót. Amelyet végül csak két góllal, 38-36 arányban buktak el. A hazai siker két fő letéteményese Muresan és Lupse volt, akik összesen 20 gólig jutottak! Előbbi 11, utóbbi pedig 9 alkalommal zörgette meg az ellen hálóját.

A VSK ezzel 11. bajnokiján megszerezte 10. győzelmét, így önbizalommal telve utazhat idei utolsó meccsére Nagyváradra. Az ötödik helyezett elleni összecsapás időpontja december 13-a, vasárnap.

Szatmárnémeti VSK - Craiovai Universitatea 38-36 (18-13)
a hazai gólszerzők: Mureșan (11), Lupse (9), Ungar (4), Rogoz (4), Pop (4), Alisie (3), Mates (2), Morar (1).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: