2012-06-07 16:14:11• hírek • Szatmár.ro

Szombaton tartják a Full Fight gálát

Hazai és külföldi bunyósoké lesz a főszerep szombat este a Sportlíceum Slavici utcai csarnokában.

Idén is megrendezik Szatmárnémetiben a Full Fight gálát, amelyen maga a szervező, Szűcs Barna is kötelek közé  lép. A gálára szombaton, június 9-én, 19 órai kezdettel kerül sor. Mint a szervezőtől megtudtuk, összesen 13 mérkőzést követhet majd figyelemmel a küzdősport-kedvelő közönség. Ezek közül a legtöbb a K1-es szabályok szerint zajlik majd, de lesznek a thai boksz rendszer szerint lejátszott párviadalok is.

Szűcs Barna például thai bokszolni fog a jásvásári ellenfele ellen, de lesz két női mérkőzés is. Mindkét összecsapásban lesz szatmári harcos, egyikőjüknek egy temesvári, a másiknak egy magyarországi ellenfele lesz.

Romániából egyébként a helyi erők mellett Temesvárról, Kolozsvárról és Zilahról érkezett sportolók küzdenek majd, külföldről több magyarországi - debreceni - és egy holland bunyós is kötelek közé lép.

A gála felvezetéseként pénteken 17 órától a Corso Casinóban lesz a mérlegelés, és ekkorra már véglegesek lesznek a párosítások is. Szűcs Barnától megtudtuk: a gálára egy belépőjegy 15 lejbe kerül majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: