2014-07-01 18:37:29• hírek • Szatmár.ro

Nagy bunyó lesz az új központban

Full Fight gálát tartanak július 11-én 19 órai kezdettel az új főtéren.

Két éve nem volt Full Fight gála Szatmárnémetiben, idén viszont a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával újra megszervezik a nagy bunyó-gálát - immár az ötödiket. Szűcs Barnabástól és Bikács Istvántól, a rendezvény két főszervezőjétől megtudtuk: a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt állítanak majd fel egy ringet, amenyben egymásnak feszülnek majd a harcosok.

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy 8-9 összecsapást követhet majd figyelemmel a közönség, lesz egy női küzdelem is, valamint egy olyan bunyó amely az MMA harcrendszer szabályai szerint lesz megrendezve. Az összecsapások többségét viszont a K1 és a thaibox szabályai szerint fogják megvívni a résztvevők, akiknek egy része a Szűcs vezette KyoGym sportolói. Persze kötelek közé lép Szűcs Barna is, aki számos külföldi K1-gálán vett már részt és sok elismerést is begyűjtött.

A tervek szerint más városokból is érkeznek bunyósok a gálára: Bukarestből, Nagyszebenből, Zilahról és Ploiestiről is. A küzdők közül a "legkisebbek" az 51 kilogrammos súlycsoportba tartoznak, de összecsapnak a 95 kilós súlycsoportba tartozó harcosok is.

Hogy a hangulat még jobb legyen, a szervezők úgy tervezik, hogy egy rockkoncert is színesíteni fogja a pénteken, június 11-én 19 órától megrendezésre kerülő Full Fight gálát.

Full Fight Gálát tartanak július 11-én

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: