2011-06-06 12:42:50• hírek • Szatmar.ro

Nagy buli volt Halmi Napján

Nagy volt a nyüzsgés, a lárma és a jókedv a hétvégén Halmiba, még a szokásosnál is nagyobb. Ennek oka pedig nem volt más, mint hogy ekkor került sor a hagyományos Halmi Napokra.

Az esemény hangulatát írásban visszaadni nagyon nehéz, ezért csak dióhéjban összefoglalva leszögezzük, hogy színes programok várták úgy a gyerekeket (zongora és gitárelőadás, néptánc, modern tánc és country tánc bemutató), mint a felnőtteket (néptánc és népzenei bemutató).

A rendezvény egyik fénypontja a Falvak Versenye volt, amelynek során a jelentkezők kötélhúzás és lufi fejjel való kipukkasztása mellett eperevő és sörivó versenyre is nevezhettek - remélhetőleg azonban senki sem indult mindkét számban.



Erdős Csaba tűzbe hozta a közönséget


A nap másik fénypontja az eperverseny volt, amelyen tizenhét termelő vett részt. Csehi Árpád, a Megyei Tanács elnökének jelenlétében zajló versenyt végül a halmi Emil Palincas nyerte Fazekas József és a kökényesdi Kegyes Levente előtt.

A leglátványosabb bemutató egyértelműen Erdős Csabának és csapatának a nevéhez köthető, a StreetFight Show alatt bizony még az aszfalt is lángolt az országúton - és ez szó szerint értendő. A napot a Dj Projekt koncertje zárta, amelyre nagy számú közönség jelent meg, ezt követően pedig utcai bál jelentette az idei Halmi Napok epilógusát.








Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: