2012-04-22 11:53:01• hírek • Szatmár.ro

Nagy buli és nagy röhögés az Irigy Hónaljmirigy koncertjén

Sipos Tomi, Uszkó Laci, Pap Feri és Varga "Győző" Gyuri olyan bulit csinált a Dana hotel mögötti rendezvénysátorban, amit sokáig nem fogunk elfelejteni. A Hónaljmirigyes srácok tolmácsolásában itt volt Bódi Guszti, az O-zone, Fluor Tomi, SP és még sokan mások.

Az RMDSZ és a City Rádió szervezésében szombat este Szatmárnémetiben léptek fel az Irigy Hónaljmirigy sztárjai. A hangulat fergeteges volt, a poénokról pedig igazán csak a résztvevők rekeszizmai tudnának igazán hitelesen tájékoztatni. Az kiderült: a zenekar 22 éves fennállása során csak profibbak és őrültebbek lettek, a humorzsákok pedig amúgy teljesen közvetlenek és türelmesek, de a magánbeszélgetésekkor is csak úgy dőlnek belőlük a jobbnál jobb beszólások.

A közönséget a 4ever Band melegítette be: külföldi és magyar slágerekkel segítettek ellazulni a Dana Hotel mögötti sátorba összegyűlt félezres Mirigy-rajongótábornak. Aztán színpadra lépett a négy kan, a paródiazenekar A variációs csapata, a tánctér pedig megtelt bulizókkal. Együtt énekelte velük a közönség az ismert, általuk feldolgozott slágereket, ugráltak, integettek és belementek az emberek a mirigyes-párbeszédekbe is, így nem csoda, hogy a koncert végén a fiúk egyszerűen "k. jónak" nevezték a szatmári közönséget.

Kijelenthetjük, hogy a tévéből ismert zenész-humoristák nem okoztak csalódást. Pontosabban mégis: azoknak, akik azt hitték, hogy az Irigy Hónaljmirigy csak nyolcas felállásban jó. A négyes hihetetlenül nagy showt csinált, két dal között valaki mindig rohant átöltözni, az átkötőszöveg pedig legalább annyira poén volt, mint az előadott dalok.

A koncert után a fiúk határtalan türelemmel állták a rajongók ostromát, a fotózkodtak, autogramokat osztottak. Aztán nem rohantak el, hanem barátságosan elbeszélgettek mindenkivel, többek között Ilyés Gyula polgármesterrel is.

Eközben pedig Dj. Leviciusz játszotta a legjobb bulizós zenéket, igazi házibuli-hangulatot teremtve a rendezvénysátorban.

Nézd meg az éjszaka készült fotókat a Bulifotók között! A képre kattintva eljutsz a galériához!

Irigy Hónaljmirigy buli volt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: