2013-03-01 17:05:56• hírek • Szatmár.ro

Nagy arányú VSK győzelem Nagyváradon

Edzőmeccs-szintű mérkőzést játszottak a kosaras lányok a körös-parti városban.

Nagyváradon, a 25. forduló egy nappal előrehozott mérkőzésén lépett pályára pénteken a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata. Az összecsapás színvonala edzőmeccs-jellegű volt, lévén a váradi együttes a bajnokságban egyelőre egyetlen győzelmet sem aratott. Fleseriu mester tisztában volt az erőviszonyokkal, éppen ezért minden játékos pályára lépett, sőt, a kezdőcsapatban szerepelt a 16 éves Diana Moldoveanu is. Mellette Freeman, Kovacsevics, Drye és Ardeleanu alkotta a kezdő ötöst.

A házigazdák másfél percig tudták tartani magukat, 2:2 után azonban kosárképtelenek lettek több mint hat percig - a VSK-val ellentétben, így 17:2 re is vezettek a vendégek. A második negyed szorosabb volt, a cseréket is bevető Fleseriu-csapat 13 pontot dobott, a vendégek pedig 11-et. A harmadik negyedben szerepelt a legrosszabbul a váradi csapat - a negyed ideje alatt csak egy pontot szereztek a VSK 21 pontjával szemben. Az utolsó tíz percben a hazaiak 9, a szatmáriak pedig 20 pontot dobtak, így alakult ki az 51 pontos végeredmény.

A lányokra most egy hosszabb szünet vár: legközelebb március 13-án játszanak a Temesvár otthonában, utána pedig a Targoviste látogat Szatmárnémetibe március 19-én, kedden.

Nemzeti Liga, 25. forduló: Nagyváradi CSM–Szatmárnémeti VSK 27:78 (6:24, 11:13, 1:21, 9:20). A szatmári pontszerzők: Drye 17, Kovacsevics 14, Szlimák 8, Ardeleanu 8, Nagy 6, Ivan 6, Giurgiu 5, Freeman 5 (16 lepattanó), Molodveanu 3, Szmutku 3.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: