2014-05-19 18:04:39• hírek • (x)

Nagy Szabolcs már kapott feladatokat a körzet lakosaitól

„Több százan hagytak üzenetet, tudom, hogy mi a dolgom, az üzeneteikből kiderült, hogy a körzet lakói erős és hatékony képviseletre vágynak. Én pedig vállalom ezt!" - összegezte Nagy Szabolcs a Családi hétvégén a Kossuth kertbe kihelyezett sátrához leadott üzenetek utáni teendőit.

Az RMDSZ kezdetektől támogatója volt a Családi hétvége kezdeményezésnek, amely az utóbbi években olyan rendezvénysorozattá nőtte ki magát, amely nem csak a magyar családoknak kínál tartalmas szórakozási lehetőséget, de vonzóvá vált a vegyes házasságban élők körében is.

Mindkét napon lehetőségük volt a Kossuth kertbe kilátogatóknak arra, hogy találkozzanak az előrehozott parlamenti választáson a 2-es egyéni szavazókörzetben induló RMDSZ jelölttel, de ha éppen nem tartózkodott a sátorban, akkor hagyhattak neki üzenetet, amelyben bíztathatták vagy előre elláthatták olyan feladatokkal, amelyek régóta megoldásra várnak, hiszen az ebben a körzetben élőknek jó ideje nincsen olyan érdekképviseleti emberük, aki elvinné a panaszaikat s azokra megoldást hozna Bukarestből.

A sátornál látogatást tett Kelemen Hunor, az RMDSZ szövetségi elnöke, valamint Sógor Csaba, az RMDSZ európai parlamenti képviselője, akik hétvégén Szatmár megyében tartózkodtak, s mindketten támogatásukról biztosították a fiatal jelöltet. A támogatásokra szükség van, hiszen történelmi lehetőség előtt áll az RMDSZ, mert erős közösségi összefogással magyar képviselője lehet a 2-es körzetnek is.

Nagy Szabolcsnak Kelemen Hunor is hagyott üzenetet

Több tucat üzenettel gazdagabban, több száz választóval való kézfogást követően és több mint kétezer, lufit a kezében szorongató gyermek mosolyával zárult a Családi hétvége, s azzal a tombolahúzással, amely során Nagy Szabolcs parlamenti képviselőjelölt szerencsés kezének köszönhetően a Winkler Gyula európai parlamenti képviselő által felajánlott kétszemélyes brüsszeli utat Vadász Délia nyerte meg a vasárnapi tombolahúzáson.

Sógor Csaba, Nagy Szabolcs és Erdei D. István a színpadon

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: