2011-08-16 11:06:05• hírek • Szatmár.ro

Nagy Péter lett a Mr. Pocak verseny győztese

Nagy verseny volt az első helyért, tényleg csak néhány szavazat választotta el a dobogósokat.

Hihetetlenül szoros volt a verseny a Szatmár.ro által meghirdetett Mr. Pocak versenyen, amelyrerengeted szépen domborodó, sörrel és finom falatokkal ápolt pocak került benevezésre. A Facebookon ment a kampány, küönböző üzenőprogramokban buzdították a résztvevők és ismerőseik az ismerettségi kört, hogy egy-egy kattintással segítsék nyereményhez a bátor jelentkezőt.

Ez alkalommal a helyezés csak büszkeségi szempontból volt fontos, hiszen a dobogóra kerülők ugyanazt az értékes nyereményt nyerték: egy-egy 2 személyre szóló 2 éjszakás vouchert, amit a gyulai Hotel Wellness Gyula ajánlott fel. A voucher a következő szolgáltatásokat fedi: 2 éjszaka szállás díja 2 fő részére félpanzióval, a Wellness Oázis korlátlan használata (finn szauna, infrakabin, gőzkamra, sókabin, merülőmedence, élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, pihenőágyak használata), fitness terem használata, tv és fürdőköntös - szóval lehet kényeztetni a kedvesünket és pocakunkat is.

Akkor következzenek a helyezések: a Mr. Pocak verseny nyertese és a cím boldog tulajdonosa 1105 szavazattal Nagy Péter lett, a második helyet Merker Norbert (1079 szavazat), a harmadikat pedig Buzogány Dénes (1045 szavazat) szerezte meg.

Gratulálunk!

Nagy Péter
A verseny nyertese: Nagy Péter

Merker Norbert
Második hely: Merker Norbert

Buzogány Dénes
Buzogány Dénes

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: