2014-01-23 19:50:03• hírek • Blikk.hu

Nagy Feró síbalesetet szenvedett

Ilyen nagyot még életemben nem estem - vallotta be Nagy Feró, akit baleset ért az osztrák Alpokban.

- 2000 méteres magasságban olyan hóvihar kerekedett, hogy látni alig lehetett. Gyorsan elindultam lefelé, de egyre jobban esett, és egyszer csak azon vettem észre magam, hogy a levegőben síelek - mesélte a nemzet csótánya.

- Valószínűleg behavazódott egy kis szakadék, és abba zuhantam. Pontosan nem emlékszem, de percekig levegőt is alig kaptam, és nagyon fájt a fejem. Komoly ütést kapott a sisakom. A kezemet előrenyújthattam, mert a mellkasom bal oldalát érte a legnagyobb ütés, borzalmasan fáj - idézte fel a Beatrice vezetője, akinek egy osztrák síelő próbált segíteni. - Magyarul beszéltem hozzá, mert még félkómában voltam, de úgy látta, tiszta a tekintetem, én pedig mondtam neki, menjen nyugodtan.

Amikor Feró túl volt az első sokkon, a mobiltelefonjáért nyúlt, de az nem volt nála.

- Nem volt mese, le kellett evickélnem a hüttéig. Szerencsére a sílécek nem váltak le rólam - magyarázta Feró, akinek újabb kellemetlen meglepetéssel kellett szembesülnie.

- Eurót sem hoztam magammal. Mindenem le volt fagyva, ezért egy darabig ott ültem a hüttében, aztán összeszorítottam a fogamat, és valahogy lecsúsztam. Borzalmas úgy síelni, hogy közben alig kap az ember levegőt, de megoldottam, és leérve mondtam a többieknek, vigyenek orvoshoz.

Nagy Ferót a felesége, Ági is elkísérte a síelésre. Az asszony nagyon megijedt, főleg, amikor az is kiderült, hogy a hóvihar miatt a kocsival sem tudnak elindulni.

- Megsérült a csonthártyám, és még három hétig tarthat, mire tudok rendesen levegőt venni, és fájdalom nélkül mozogni. Lehajolni és az ágyban a másik oldalamra fordulni valóságos kínszenvedés, és a cipőmet sem tudom bekötni - mesélte Feró.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: