2011-08-18 09:03:55• hírek • www.blikk.hu

Nagy Feró, az X-Faktor mentora 65 évesen is gyermeket vállalna

Hatvanöt évesen negyedszer is apa lenne Nagy Feró. A nemzet csótánya leginkább egy kislánynak örülne három felnőtt gyermeke, az első házasságából született Gabi, illetve két fia, Botond (27) és Hunor (21) után.

Az X-Faktor mentora nemrég egy milánói szerelmes nyaralásra is elvitte nála húsz évvel fiatalabb hitvesét, Ágit, hogy a romantikus kirándulás az asszonynak is meghozza a kedvet az újabb gyerekválla­láshoz.

- Mivel a fiaim egyelőre nem akarnak nagypapává tenni, elhatároztam, hogy kitolok velük, és én csinálok egy újabb gyereket - mondta a tőle megszokott stílusában Feró. - A minap meg akartam ölelni a kisebbik fiamat, Hunort, aki csak megütközve nézett rám. Mondtam neki: hadd öleljelek meg, hisz te vagy az én pici fiam. Erre már határozottan tiltakozott - tette hozzá az énekes, aki mostanság ellenállhatatlan vágyat érez, hogy újra gyerekzsivaj verje fel otthonának csendjét.

- A srácokkal is megbeszéltem már a dolgot, akik nem ellenzik, bár közölték, hogy nem osztozkodnak - tréfálkozott Feró. - Máris a vagyonomra pályáznak, értem én!

Ferónak tulajdonképpen mindegy az új baba neme, bár ha választani lehetne, inkább lányt szeretne.

- Kislánynak örülnék jobban, azt könnyebb is csinálni. A fiúhoz szakember kell, bár nekem mindkettőből van referenciám – mondta a nemzet csótánya. - Engedékeny apa vagyok, liberálisan neveltem a nagyokat is, arra törekedtem, hogy ne függjenek tőlem. Persze én is rájuk szóltam, ha valamit nem úgy csináltak, ahogy helyesnek láttam, de mindig engedtem, hogy megvalósítsák a saját terveiket, álmaikat.

Ferót a mostani nehéz gazdasági helyzet, az egyre fokozódó válság sem tántorítja el tervétől, szerinte nincs olyan nehéz időszak, amiben ne lehetne gyereket vállalni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: