2011-09-27 09:00:23• hírek • www.blikk.hu

Nagy Feró megfenyegette az X-Faktor énekesét

Fogyókúrázni küldték Tarány Tamást, az aranytorkú énekesnek ugyanis hangterjedelme mellett a méretei is elég terebélyesek.

Az RTL Klub tehetségkutatójának szókimondó mentora, Nagy Feró (65) nem teketóriázott sokat, kertelés nélkül az arcába vágta a biztonsági őrként dolgozó fiúnak, hogy ha meg akarja vetni a lábát a színpadon, akkor bizony jó pár kilótól meg kell szabadulnia. A Beatrice frontembere szerint ugyanis egy sikeres énekesnek nemcsak a hangjával kell lenyűgöznie a közönségét, hanem bizony a színpadi megjelenésével is, ezért mentorként próbált „hatni" Tamásra: vagy lefogy, vagy akár búcsút is vehetnek.

– Ez a gyerek egy istenadta tehetség, baromi jól énekel, viszont azt hiszi, hogy még mindig csak egy biztonsági őr. Elkapta a hangjával a közönség tökét, de a megjelenésén nem árt egy kicsit dolgozni. Sokkal magabiztosabban mozogna a színpadon, ha leadná a felesleges kilóit, és tüdővel is jobban bírná, nem beszélve arról, hogy az egészségének is árt, ha nem fogy le. Ez itt nem az XXL-Faktor! Döntenie kell, siker, vagy kilók! – állította választás elé Tamást Feró, aki láthatólag maga is jó néhány kilótól szabadult meg kevesebb  mint egy év alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: