2011-11-14 08:45:03• hírek • Blikk.hu

Nagy Feró kiakadt mentortársaira

Feldúltan viharzott el Nagy Feró a szombati X-Faktor után az RTL Klub stúdiójából, a nagydumás mentor ugyanis senkivel sem akart szóba állni, miután a mentortársai döntése alapján egyik lányának, Bagosi Alexának kellett búcsúznia a show-tól.

A Nemzet Csótányát annyira megviselte a szerinte igazságtalan döntés, hogy még az autogramért sorban álló rajongókról sem akart tudomást venni. A nagydumás mentor, ahogy átverekedte magát a tömegen, taxiba akart pattanni, hogy kereket oldjon, ám az RTL Klub munkatársai azonnal útját állták, hogy megpróbálják lenyugtatni.

– Megvisel, hogy a mentorok igazságtalanul döntöttek, mert Lil. C halál gyenge volt. Össze sem lehet hasonlítani Alexával, úgyhogy nem is értem, hogy küldhették őt haza. Lehet, irigyek voltak arra, hogy nekem még mindhárom lányom versenyben volt, és muszáj volt kiszórni egyet. Nagyon haragszom a mentorokra – fakadt ki lapunknak Feró, aki szerint a lányait teljesen összezavarják mentortársai.

– Már azt sem tudják, mit csináljanak, hogy megfeleljenek végre a mentoroknak. Teljesen összezavarják őket, amikor állan­dóan csak azt hallják, hogy nagyon jó vagy, DE... Ha jól énekelnek, akkor mit csináljanak még, tolják le a bugyijukat, vagy mit??? Én halálra tudok dicsérni bárkit, ha jól énekel, még ha nem is az én gyerekem. Ha én látok egy jó produkciót, az nekem nem fáj – védte igazi apatigrisként a lányait Feró.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Nagy Feró így búcsúzott Alexától

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: