2019-01-22 06:24:10• hírek • Blikk.hu

Nagy Feró: A papánál igenis lehet rosszalkodni

Engedékeny nagypapának tartja magát Nagy Feró, aki hagyja, hogy unokái rosszalkodjanak vele.

Mint megírtuk, karácsony előtt néhány nappal világra jött Nagy Feró második unokája, Alíz. A Beatrice frontemberének hatalmas dolog, hogy a kislány zenekarának nevét is megkaphatta. Nagy Feró úgy érzi, ő a világ legengedékenyebb nagypapája, ezért pedig előfordul, hogy olykor összekülönbözik fiaival.

 

"Utálom a modern gyereknevelési módszereket, szerintem felesleges a széltől is óvni a kicsit. Felőlem nyugodtan ehet a gyerek pacalt vagy töltött káposztát, az égvilágon semmi baja nem lesz tőle. A minap Patrikkal például mogyorókrémet tömtünk magunkba, aztán a szülők jól letoltak bennünket, pedig nem kellene ebből nagy ügyet csinálni. Amíg nem veszélyes a dolog, addig a papánál igenis lehet rosszalkodni" – mondta a Lokálnak Nagy Feró, aki lányunokáját is biztosan elkényezteti majd.

 

"Egy frontember papi és egy dobos apuci kislányaként Alíz bizonyára vagány kis csaj lesz, de ha valaki bántani meri, annak velem gyűlik meg a baja. Már most látom, hogy ennek a pici lánynak nem tudok majd nemet mondani, ha kell, órákon át mesét olvasok neki, de ha nagylány lesz, és gyakorolni akarja a sminkelést, szíves örömest leszek a modellje" – tette hozzá viccesen Feró.

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: